O nouă rectificare pozitivă pentru Caraș-Severin

Rectificarea pozitivă a bugetului Consiliului Județean Caraș-Severin și alocările către instituțiile subordonate, sunt doar câteva dintre proiectele de hotărâre aprobate în ședința din luna august a Forului Judeţean.

Cheltuielile bugetului propriu au fost suplimentate cu suma de 2,7 milioane lei, din care 2,3 milioane lei au fost alocați pentru „Programul pentru școli al României” și 250.000 lei în vederea achitării parțiale a arieratelor Spitalului Județean de Urgență Reșița.

„Alte sume au mai fost alocate Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, dar și Direcției de Drumuri Județene Caraș-Severin. Din excedentul bugetului, a mai fost aprobată actualizarea contribuției Consiliului Județean Caraș-Severin necesară derulării celui mai recent proiect transfrontalier pentru care am obținut finanțare. Este vorba despre proiectul “Rețea comună durabilă pentru situațiile de urgență din Banat”, cu o valoare totală de circa 1,5 milioane euro, proiect ce prevede, dincolo de achiziționarea de echipamente de intervenție, pregătirea în comun a personalului, român și sârb, cu atribuții în situații de urgență”, a declarat preşedintele Silviu Hurduzeu după încheierea şedinţei Consiliului Județean Caraș-Severin.

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

Related Articles