Poliţiştii de frontieră din Caraș-Severin au confiscat, dintr-un depozit dezafectat de pe raza localității Moldova Veche, peste două tone de tutun vrac în stare degradată. Depozitul aparţine unei foste fabrici de țigarete, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, agent şef Mihaela Leş.

 „Acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile în zona de competenţă, ocazie cu care a fost descoperită, într-un depozit pe raza localității Moldova Veche, o cantitate mare de tutun vrac, ambalată în cutii de carton desigilate. Astfel, s-a procedat la verificarea și ridicarea în vederea confiscării a cantității totale de 2.050 kg tutun vrac, în stare degradată, precum și a 54 de role pentru împachetat. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că depozitul aparţine unei foste fabrici de țigarete”.

În continuare se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Veche.

1 COMENTARIU

  1. Mare chestie! Tutun degradat…depozitul unei fabrici de tigari… Unde e contrabanda? Ce e ilegal aici? Niste fraieri platiti de noi s-au apucat sa faca loc si curat intr.o hala. Ce gogomani! Tutun degradat dar accizabil… Fugi bai cu astea de aici!

Comments are closed.