Bolnavii internaţi în Spitalul Judeţean Reşiţa primesc de Paşti meniu de sărbătoare!

La fel ca în fiecare an, responsabilii unităţilor medicale din Banat s-au gândit la un meniu special pentru pacienţii care sunt nevoiţi să-şi petreacă sărbătorile de Paşti într-un salon de spital.

Bolnavii internaţi la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, de exemplu, vor avea parte de un meniu bogat astăzi, de Paşti.

Conducerea instituţiei sanitare şi-a propus să îi facă pe bolnavi să treacă mai uşor peste problemele de sănătate cu care se confruntă, şi să simtă cu adevărat spiritul acestei sărbători. Astfel, pacienţii care nu au contra indicaţii medicale vor primi atât produse tradiţionale, cât şi alte preparate gustoase. Din meniul bolnavilor nu vor lipsi ouăle roşii, carnea de pui, cozonacii şi citricele după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Roxana Bălan. Peste 1.000 de pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean Reşiţa vor primi acest meniu special de Paşti.

Nici însoţitorii bolnavilor, care le stau alături în această perioadă nu au fost uitaţi. Aceştia vor primi acelaşi regim ca şi ceilalţi bolnavi care nu au un regim particularizat în această zi de sărbătoare.

Cele mai citite

Related Articles