ZIUA PORȚILOR DESCHISE pentru elevii care doresc să lucreze în domeniul hotelier, pe Valea Cernei!

Complexele hoteliere Diana și Afrodita și-au deschis astăzi porțile pentru un număr de peste 110 elevi din Craiova, Băile Herculane și Teregova, care se pregătesc în domeniul turistic și industrie alimentară. Acțiunea se înscrie în cadrul celei de-a doua ediții a ZILEI PORȚILOR DESCHISE la cele două unități hoteliere.

Au participat la această acțiune elevi de la Colegiul Național GHEORGHE CHIȚU, Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară, Liceul MATEI BASARAB, Școala postliceală FEG – toate din Craiova, Liceul HERCULES din Băile Herculane și Liceul Tehnologic SFÂNTUL DIMITRIE din Teregova.

Elevii au vizitat spațiile hoteliere, restaurantul și bucătăria Complexului Diana, apoi s-au întâlnit la Sala de Conferințe a Complexului Afrodita cu Florin Băzăvan – directorul complexului, precum și personalul din cadrul departamentelor, discuția fiind una deschisă, cu întrebări și răspunsuri de o parte și de cealaltă! Tinerii oaspeți au vizitat apoi întregul complex, unde au avut prilejul să ia contact cu condițiile de lucru în care unii dintre ei își vor desfășura activitatea!

Dealtfel, elevii s-au arătat interesați de a urma o carieră în domeniul hotelier și s-au declarat mulțumiți de activitatea din această zi :

Unul dintre cadrele didactice care au însoțit elevii în această deplasare este prof. Monica Cocora – de la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară din Craiova :

Care este semnificația acestui aveniment, aflăm de la Victoria Căpriciu – specialist în cadrul departamentului de marketing al Complexelor hoteliere Diana și Afrodita :

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles