[VIDEO-AUDIO] CSM Reșița își pregătește fotbaliștii cu specialiști internaționali. Massimo Lucchesi, garanția excelenței

657

UPDATE:

Timp de două zile Massimo Lucchesi, coordonator al centrului de fotbal de la AC Milan a fost prezent în Valea Domanului. Fiind unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din Italia, a venit în municipiul de pe Bârzava pentru a ajuta la dezvoltarea fotbalului reșițean. A urmărit toate ședințele de pregătire ale grupelor de la CSM Reșița, desfășurate în aceste zile, și a fost prezentat reșițenilor într-o întâlnire la care a luat parte și primarul Reșiței, Ioan Popa:

Chiar de la început, specialistul italian a subliniat că succesul vine doar după o muncă asiduă în echipă, iar fotbaliștii și antrenorii trebuie să se adapteze continuu noutăților în domeniu:

Massimo Lucchesi a fost prezentat reșițenilor într-o întâlnire la care au mai luat parte Ciprian Urican, coordonatorul centrului de juniori de la CSM Reșița, cel care a facilitat această colaborare cu italianul, și Cristi Bobar, directorul clubului. Cristi Bobar a vorbit despre programul specialistului italian în Valea Domanului și a asigurat că această colaborare va continua periodic.

————–

Marți, 12 și miercuri, 13 martie se află în Valea Domanului italianul Massimo Lucchesi, coordonator în cadrul centrului de fotbal de la AC Milan.

Acesta a fost invitat la Clubul din Valea Domanului pentru a împărtăși din vasta sa experiență de antrenor.

Marți va urmări toate antrenamentele grupelor din cadrul clubului reșițean, iar miercuri va susține antrenamente demonstrative și va avea la finalul zilei o întrunire doar cu antrenori fotbaliștilor reșițeni.

Lucchesi a urmărit și aprofundat antrenamentele a numeroși tehnicieni, printre care : Ancelotii, Lippi, Guardiola, Zeman, Prandelli, Luis Enrique. A studiat metodologia de lucru a unora din cele mai importante sectoare juvenile din Europa, precum: Barcelona, Benfica, Schalke sau Anderlecht.

Massimo Lucchesi este invitat periodic de către diferite Federații intarnaționale sau cluburi să-i consilieze pe jucători sau antrenori. În prezent este responsabil cu metodologia Centrului Tehnic al clubului AC Milan din Toscana.

Tehnicianul Massimo Lucchesi se va afla la Reșița până joi dimineața.