Festivalul Racilor și Fructelor de Mare a ajuns în orașul de pe Bârzava.

Evenimentul organizat de Taverna Racilor din Herăstrău, face parte dintr-un tur culinar care trece prin mai multe orașe ale țării.

„Avem o gama variată de fructe de mare. Creveți, calamari, caracatiță, scoici, mixuri, paella, somon, raci. Prețurile sunt cuprinse între 25 și 35 de lei pentru o porție.

Toate preparatele sunt proaspete și le gătim în fața clientului. Datorită relațiilor comericale pe care le avem, de două ori pe săptămână aducem marfa direct din Grecia”, ne-a declarat administratorul tavernei, Paul Nicolau.

Pe lângă mâncărurile cu specific mediteranean, cei prezenți pot încerca un desert, mai special, preparat pe loc și compus din ingrediente naturale.

Cannolia este o prajitură tradițională din Sicilia. Acest preparat este compus dintr-un aluat fraged și crocant, umplut cu o cremă de brânză dolce ricotta. Avem mai multe arome, printre care vanilie, ciocolată, oreo și un amestec de ricotta cu scorțișoară”, a specificat reprezentatul Mister Cannoli, Andra Tolnai.

Centrul civic al municipiului Reșița va găzdui până duminică acest eveniment inedit, aflat la prima ediție.

Răzvan Todor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.