Foarte multe persoane din Caraş-Severin şi-au petrecut şi minivacanţa de Revelion în secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean din Reşiţa. Medicii şi asistentele nu au avut nicio clipă de pauză, fiind solicitaţi să intervină la peste 230 de cazuri cu o patologie diversă.

„Din 31 noaptea și până în această dimineață, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Reșița puțin peste 230 de persoane cu patologie diversă: neurologică, digestivă, psihiatrică, cardiacă. Dintre acestea, 58 au rămas și internate în spital. O situaţie pe categorii de vârstă, ne arată că cei mai mulți pacienti, 133 la număr, au fost adulți, 17 – copii cu vârste sub un an, 39 cu vârste între 1 si 16 ani, iar 43 – batrani”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului Roxana Bălan.

În ceea ce privește naşterile, în 31 decembrie, la ora 14.20, a venit pe lume la maternitatea spitalului o fetiţa de 3.860 kg, iar în data de 1 ianuarie – doi băieţi, de 3 kg, respective 3.970 kg.

În cea de-a doua zi a noului an, alţi doi baieţi s-au născut la Spitalul Județean de Urgență Reșita. Primul, la scurt timp după miezul nopții, de 2.880 kg, iar cel de-al doilea, dimineaţa, la ora 9.00, de 3.120 kg.

Daiana Roşca

Daiana Rosca
Lucrez în mass-media de la 16 ani. Am cochetat cu televiziunea, cu presa scrisă, dar radioul îmi curge prin vene şi nu mă văd facând altceva. Sunt o leoaică ambiţioasă şi plină de viaţă. Mă consider sufletul redacţiei pentru că pun suflet în tot ceea ce fac şi reuşesc de fiecare dată să-i fac pe colegi să râdă chiar şi în cea mai mohorâtă zi. Iubesc oamenii şi mă bucur să descopăr în fiecare zi lucruri noi.