[FOTO] „Singuri, dar împreună”, de la ora 22, cu Laura Sgaverdea

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla , un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

De 3 ani,la iniíativa Laurei Sgaverdea şi alături de voi, am realizat campania umanitară “Muzică pentru Viață”, în numele solidarității umane, un proiect ce-și asumă toate coordonatele omeniei susținut de toate principiile ce stau la baza acestui criteriu de valoare.

În fapt, Laura Sgaverdea, managerul Radio România Reșița, realizează un pionierat prin care coagulează toate forțele sufletești să învețe voluntariatul și bucuria de a dărui speranță și compasiune celor încercați de viață, dar și celor care oricând pot deveni un caz a cărui boală necesită condiții optime de tratament.
“Muzică pentru Viață” este o campanie umanitară ai cărei  Eroi sau Beneficiari putem fi oricare dintre noi.

În această seară, la emisiunea „Singuri, dar împreună”, de la ora 22, sufletul acestui proiect umanitar, Laura Sgaverdea, conform tradiției ne va face mărturisiri despre cea de-a IV-a ediție a campaniei umanitare „Muzică pentru Viață”, ce se desfășoară în perioada 17 -23 decembria, la Căsuța de Sticlă din Centrul Civic al Reșiței.
Se spune că moartea e atât de sigură de victoria ei încât ne dă un avans de o viață… haideți să profităm de acest avans și să dăruim speranță, celor aflați în suferință.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Laura Sgaverdea, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0739.348.688.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles