Bradul de Crăciun a atras atenția autorităților după ce, în timp ce era transportat necorespunzător pe străzile orașului timişean. Acesta a rupt mai multe fire de curent și a avariat câteva mașini. Ulterior s-a dovedit și că Primăria nu are acte de proveniență și de transport.

Bradul a devenit celebru după ce a fost târât pe străzi, legat de un tractor.

Pentru că nu încăpea pe un trailer, autoritățile au decis să facă o improvizație și să transporte pomul de Crăciun trăgîndu-l pe câteva străzi din zona centrală.

Improvizația a dus la transformarea bradului într-o imensă mătură care a lăsat în urmă prăpăd.

Pe lângă mizeria de pe străzi, copacul a rupt firele de curent și a le-a făcut unor șoferi un cadou neaşteptat. Mai multe mașini au fost zgâriate de crengile pomului.

Bradul de Crăciun de la Lugoj a fost tăiat din curtea unei instituții de plasament și urma să fie împodobit în centrul orașului.

În momentul în care proprietarii mașinilor au sesizat poliția că s-au ales cu avarii, iar oamenii legii au început cercetările, au stabilit că Primăria Lugoj nu avea avizul de însoțire a materialul lemnos, așa cum prevede legislația, așa că pomul a fost confiscat și dat Ocolului Silvic.

Pentru a nu-l transforma în lemn de foc, pădurarii au decis să transfere bradul unei instituții publice și l-au dat Primăriei Lugoj, adică tocmai instituției care a încălcat legea.

Astfel, deși a fost confiscat, în documente, bradul va ajunge totuși în centrul orașului, de sărbători repezentanții Ocolului Silvic spălând rușinea de pe obrazul reprezentanților primăriei Lugoj.

1 COMENTARIU

  1. Problema e ca bradul ala nu gratis. E platit din banii cetatenilor. E ca si cum ti-ar da cineva bani pentru o masina. Tu iei banii, furi o masina, o dai de buna si bagi banii in buzunar.

Comentariile sunt închise.