Horoscop, 9 septembrie 2018

155

Berbec 

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a începe un nou capitol legat de locul de muncă, dar și ocazia de a câștiga mai mulți bani. Nativii pot primi o avansare în funcție sau își pot schimba jobul cu unul mai bine plătit. O sumă de bani poate veni prin intermediul partenerului de viață sau partenerilor de afaceri.

Taur 

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, întocmai guvernatorul lor, prin semnul Scorpion, le aduce celor născuți în zodia Taur acțiune pe parte sentimentală și relațională. Nativii pot începe o nouă poveste de iubire sau pot lucra la consolidarea relației, dacă aceștia vor simți că merită efortul.

Gemeni 

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia de a deschide o nouă etapă în relațiile de familie, dar și în ceea ce privește regimul unei locuințe. Nativii se pot împăca cu rudele, se pot muta într-o casă nouă sau pot închiria, vinde, cumpăra o casă, în funcție de fiecare în parte.

Rac 

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Rac predispoziție către studiu și comunicare, socializare. Nativii pot începe cursuri de perfecționare profesională și pot susține examene pentru a trece la altă treaptă în perioada imediat următoare. Relația cu rudele va intra într-o nouă etapă. 

Leu 

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a-și îmbunătăți veniturile, dar și de a-și consolida relațiile cu membrii familiei. Nativii pot primi oferte noi de colaborare, pot primi o mărire de salariu sau un bonus în perioada imediat următoare, însă pot deveni și mai responsabili cu cheltuielile. 

Fecioară 

Luna Nouă de astăzi formată întocmai în semnul lor, pe casa personalității, și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Fecioară o nouă viziune asupra vieții și posibilitatea de a lega noi relații, noi parteneriate. Nativii se vor preocupa mai mult de propria persoană, vor comunica impecabil și vor fi interesați în perioada imediat următoare de sectoare noi de activitate, de domenii noi, nedescoperite până acum.

Balanță 

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a-și pune ordine în gânduri, dar și posibilități de îmbunătățire a veniturilor. Nativii vor analiza evenimentele recente din viața lor și vor lua decizii importante în perioada imediat următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi determină pe aceștia să fie mult mai responsabili cu partea financiară, dar le aduce și ocazia de a pune un ban deoparte din activități extra job.

Scorpion 

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, întocmai prin semnul lor le aduce celor născuți în zodia Scorpion o mai mare preocupare față de propria persoană, dar și ocazia de a relua vechi relații de prietenie, de a cunoaște oameni noi prin intermediul anturajului și de a demara proiecte pe termen lung, posibil chiar prin intermediul acestora. În perioada imediat următoare, nativii vor dori să-și schimbe look-ul, garderoba și chiar stilul de viață.

 Săgetător 

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Săgetător o nouă etapă în ceea ce privește cariera. În perioada imediat următoare, nativii pot avea ocazia să-și schimbe locul de muncă sau să avanseze în funcție. Pe de altă parte, acest context astral format începând de astăzi poate favoriza amintirile, rememorările unor foste relații și chiar posibilitatea de a se reîntâlni cu un partener din trecut.

Capricorn 

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Capricorn proiecte noi și ocazii de a demara noi colaborări sau de a începe un nou job. Nativii pot pune la cale planuri pe termen lung cu sau prin intermediul prietenilor. De asemenea, vor observa o îmbunătățire a relațiilor cu cei din jur și vor avea ocazia, în perioada imediat următoare, să se împace cu o persoană dragă cu care au fost în conflict. 

Vărsător 

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Vărsător posibilitatea de a-și îmbunătăți veniturile, dar și oportunități în carieră. Nativii pot obține bani sau avantaje materiale de la sau cu ajutorul partenerului de cuplu, însă aspectul vizează și partenerii de afaceri. De asemenea, nativii se vor înțelege mai bine cu colegii și superiorii, iar șansele de a a-și schimba locul de muncă, de a fi avansați în funcție sau de a primi o mărire de salariu sunt foarte mari. 

 Pești 

Luna Nouă de astăzi și tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, prin semnul Scorpion le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a deschide o nouă etapă în ceea ce privește relațiile cu cei din jur, inclusiv cu partenerul de cuplu. Nativii au ocazia în perioada imediat următoare să plece în călătorii de afaceri sau de studiu, să semneze noi contracte și colaborări, să înceapă cursuri de perfecționare profesională și vor fi mult mai focusați pe aprofundarea cunoștințelor.