Lovitură dură pentru Tina Turner. Fiul cel mare al artistei s-a sinucis!

281

Tina Turner este în doliu după vestea morții fiului ei. Fiul cel mare al artistei a fost găsit mort chiar în casa în care locuia.

Fiul mai în vârstă al cântăreței Tina Turner, Craig Raymond Turner, a murit după ce s-ar fi sinucis. Avea 59 de ani. Craig Raymond Turner a fost găsit mort în reşedinţa sa din Studio City, în apropiere de Los Angeles.

Din primele informaţii pare a fi vorba de o sinucidere, potrivit News.ro. Autorităţile au declarat presei că bărbatul avea o rană provocată prin împuşcare, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Rezultatele autopsiei sunt aşteptate. Craig Raymond Turner, agent imobiliar în San Fernando Valley şi membru al National Organization of Realtors şi California Association of Realtors, era fiul Tinei Turner cu saxofonistul Raymond Hill.

Cântăreaţa avea doar 18 ani când l-a născut pe Craig, iar copilul a fost adoptat ulterior de primul soţ al artistei, muzicianul Ike Turner.

Tina Turner este îngenuncheată de durere

Craig Raymond Turner, agent imobiliar în San Fernando Valley şi membru al National Organization of Realtors şi California Association of Realtors, era fiul Tinei Turner cu saxofonistul Raymond Hill.

Cântăreaţa avea doar 18 ani când l-a născut pe Craig, iar copilul a fost adoptat ulterior de primul soţ al artistei, muzicianul Ike Turner.

Copilăria lui Craig a fost marcată de relaţia abuzivă a părinţilor lui. Agresată fizic şi verbal în mod repetat de Ike, Tina Turner a încercat să se sinucidă. În cele din urmă, cei doi au divorţat în anul 1978.

Cântăreaţa, în vârstă de 78 de ani, a vorbit deschis despre abuzurile suferite alături de tatăl adoptiv al lui Craig, care a murit în 2007. De altfel, Tina Turner a recunoscut într-un interviu pentru Oprah că fiul ei cel mare a fost traumatizat în copilărie, fiind „o fire extrem de sensibilă“.

„Întotdeauna era trist şi îşi ţinea capul plecat. Într-o zi când Ike mă bătea, Craig a bătut la uşă şi mi-a zis: «Mamă, eşti bine?». Mi-am rugat atunci soţul să nu mă mai bată acasă, nu voiam să audă copiii mei“, povestea cântăreaţa în 2005, potrivit Adevarul.

Tina Turner este o cântăreață și compozitoare pop-rock americana, câștigătoare a opt premii Grammy, actriță și scriitoare populară.