HOROSCOP 08 februarie 2018

88

VĂRSĂTOR – Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni şi mai trişti, şi mai impovăraţi de probleme decât tine.

PEŞTI – Unii sunt cu mintea în altă parte, nicidecum la planurile în care ai dori să-i atragi, ca atare, mai bine ai evita azi să ceri ajutorul de la colegii cu care, cândva, aveai o colaborare fructuoasă.

BERBEC – Chiar dacă nu cunoşti situaţia de faţă în cele mai mici amănunte, nu te crampona de aceste fleacuri, ci continuă ce ai început. Intuiţia îți transmite că e bine ce faci, deci lucrează cu încredere .

TAUR – Daca ţi-ai putea permite azi o zi complet libeăa, profită de ocazie, pentru că ar avea efecte fantastice asupra psihicului tău. Ai nevoie de aer proaspat şi de linişte care te vor remonta ca prin farmec.

GEMENI– Spui da unei propuneri fără să te gândeşti foarte mult la ce poţi face tu în această colaborare, dar te implici trup şi suflet cu un optimism debordant, convins că, orice ar fi, te vei descurca.

RAC – Întalnirea de astăzi aduce lumina în viaţa ta, de parcă ai cunoaşte exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problemă. Mesajul transmis de cel care îţi iese astăzi în cale se va dovedi a fi salvator.

LEU – Parca ai fi prins într-un angrenaj perfect în care toate merg ca unse, după un program bine stabilit. Nici nu-ţi vine a crede cât de bine te adaptezi condiţiilor date, totul e în sincronizare perfectă cu tine.

FECIOARA – Când eşti stimulat şi motivat cum se cuvine, îţi merge mintea brici. Acelaşi sentiment îl ai şi azi: ai cu cine discuta, și vă încurajaţi să vă expuneţi fiecare părerile cu încredere.

BALANŢA – Se vorbeşte despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancţiuni severe. Dacă eşti supus unei judecăţi, s-ar putea să ţi se arunce în cârcă o mulţime de erori . Pregătește-ți argumentele.

SCORPION – Azi poţi începe nişte proiecte extraordinare, iar succesul final depinde enorm de felul cum iei startul acum. Nu porni însă, până nu simţi că ai adunat toate elementele propice unui progres continuu.

SAGETATOR – Nu nimereşti în cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnită şi plăcută. Pe lângă faptul că tu însuţi ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alături de tine şi alţi oameni la fel de împovăraţi de griji.

CAPRICORN – Nu te baga în treburile altora dacă nu ai soluţii concrete la ceea ce-i preocupă. Dacă nu ştii exact ce trebuie făcut, mai bine nu zici nimic, pentru a nu-l încurca şi mai tare pe cel aflat în impas.