Investiții în rețeaua de apă și canalizare din satul Valea Bolvașnița!

Conducerea administrației publice a comunei Mehadia desfășoară în această perioadă o serie investiții în satul Valea Bolvașnița, ale căror lucrări au început cu mai mult timp în urmă, dar nu au fost finalizate până acum!

“În satul Valea Bolvașnița continuăm în această perioadă cu lucrările la proiectul pe măsura 3.2.2, respectiv canalizarea menajeră cu stație de epurare și alimentarea cu apă a satului Valea Bolvașnița. Lucrările executate până în momentul de față sunt în proporție de 90 la sută, urmând ca în primăvară sau – dacă nu apar lucrări neprevăzute – cel târziu în vara acestui an să fie finalizate! Pentru această investiție, fondurile le-am obținut prin măsura 3.2.2, este vorba despre un proiect mai vechi, de mai mulți ani,  pentru care noi am obținut finanțarea în anul 2013. Din cauza unor factori de licitație, contractul l-am semnat în 2014 și  din cauza faptului că au apărut și unele lucrări neprevăzute execuția s-a prelungit, dar noi am mers la AFIR Timișoara și am semnat actele adiționale în vederea prelungirii acestui contract până în 31 decembrie 2018, dar sperăm ca până în vara acestui an investiția să fie finalizată!”, ne-a declarat Iancu Panduru primarul comunei Mehadia.

“Această investiție este mult așteptată de localnici, cărora le vor fi deschise noi perspective atât în ceea ce privește creșterea calității vieții, dar și a oportunităților de dezvoltare! În primul rând, cred că această investiție înseamnă un lucru normal care ar trebui să fie în toate localitățile județului nostru și în toată țara, pentru că apa trebuie să pătrundă în fiecare gospodărie! De asemenea, canalizarea va fi un lucru bun pentru cei care se racordează, fiindcă este un lucru normal ca în anul 2018 toate localitățile să beneficieze de apă, de canalizare, dar din păcate sunt localități care nu pot să beneficieze de aceste servicii!”, ne mărturisește primarul Iancu Panduru.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles