[FOTO] Prea Onoratul Părinte Protopop Gheorghe Șuveți este invitatul serii, de la ora 22

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această seară, de la ora 22, ne bucurăm de prezenţa Prea Onoratului Părinte Protopop Gheorghe Suveți care,  ne aduce Cuvântul care zidește, în această zi de Sfântul Ion la emisiunea “Între noi.Rămâne între noi”.

Despre importanța Bisericii Ortodoxe, despre semnificaţia zilei de Sfântul Ion şi despre Anul Nou 2020 ce fost declarat „Anul omagial al pastorației părinților și copiilor” și „Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români”, vom afla mărturie de la distinsul nostru invitat.

La numerele de telefon 0255.20.60.61, 0255.20.60.62, puteți lua învățătura de la Prea Onoratul Părinte Protopop Gheorghe Șuveți, invitatul nostru, sau puteți lăsa mesajele voastre  pe pagina de facebook Radio România Reşiţa Cultură!

Rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM, 91,9 FM și 92,8 FM, on air sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles