[FOTO] O întâlnire a celor mici în lumea celor mari, sâmbătă 3 iunie, de la ora 15,15, cu Alexandra Adam şi inocenţa copilăriei, la emisiunea ”Despre Ele”

106

 Motto:”Copilăria arată omul, la fel cum dimineaţa prevesteşte ziua.”John Milto

În fiecare copilărie există o grădină, un loc fermecat în care culorile sunt mai strălucitoare, aerul mai proaspăt şi diminetile mai înmiresmate decât oriunde în altă parte. Din acest motiv, vă invit să petrecem această  după amiază alături de cel mai tânăr membru al echipei Radio România Reşiţa, Alexandra Adam, pe care o cunoaşteţi de la emisiunea pentru copii Cei mari în lumea celor mici”, dar şi din implicarea sa în toate proiectele cultural-umanitare  promovate de radioul reşiţean.

Fluturaşul Ale-pe frecvenţele tale”

Vă invit să redescoperim copilăria, să ne jucăm, pe calea undelor şi să ne bucurăm împreună de inocenţa unui copil care, ne face mărturisiri emoţionante despre familie, şcoală şi prietenie.

Pentru o jumătate de oră să primim pe cei mici în lumea celor mari, în această sâmbătă, de la ora 15,15:„Fluturaşul Ale-pe frecvenţele tale”.

Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Epilog:”Indiferent ce se întâmplă, păstrează-ţi inocenţa copilăriei. Este cel mai important lucru.” Federico Fellini

Anca Bica Bălălău