[AUDIO-FOTO] Schimb de ştafetă la Inspectoratul de Jandarmi din Caraş-Severin

458

Colonelul Lucian Săndulescu a fost împuternicit la comanda Inspectoratului de Jandarmi Caraş-Severin, după ce fostul inspector şef, Adrian Bîcleşanu, a ieşit la pensie după 34 de ani de activitate desfăşurată în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

„Sunt fericit că în activitatea mea v-am cunoscut, vă voi purta un respect deosebit, îmi voi aminti cu plăcere de activităţile şi momentele pe care le-am trăit împreună, iar întâlnirea cu dumneavoastră, va reprezenta de fiecare dată, un motiv de bucurie şi satisfacţie pentru mine(…) Cu dumneavoastră am obţinut multe rezultate deosebite. Vă mulţumesc!”

Adrian Biclesanu

Colonelul Adrian Bîcleşanu a fost comandatul unităţii doar doi ani şi trei luni, dar şi-a desfăşurat activitatea în domeniul ordinii şi siguranţei publice timp de 34 de ani. Anul trecut nu era decis dacă se va pensiona sau nu.

Ceremonia de trecere în rezervă, respectiv de numire a avut loc astăzi la sediul instituţiei. Au participat din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, colonel Badea Daniel, împuternicit director al Direcţiei Management Operaţional, Florenţa Albu, prefect al judeţului Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, şefii instituţiilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, şefii instituţiilor cu care se cooperează în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, precum şi cadre din comandamentul Jandarmeriei Caraş-Severin.

Colonelul Lucian Săndulescu a fost până acum prim adjunct al comandantului. Prin intermediul sau, jandarmii cărăşeni i-au adresat un mesaj de bun-rămas fostului comandant al unităţii:

„Chiar dacă nimeni nu este de neînlocuit, dumneavoastră, cel care ne-aţi fost comandant, veţi rămâne mereu în inimile noaste ca un adevărat profesionist, care nu şi-a trădat niciodată echipa şi şi-a asumat riscuri alături de ea, aţi câştigat respectul subordonaţilor nu prin autoritatea conferită de funcţie, ci prin firea deschisă, prin empatia, prin exemplul personal şi prin capacitatea de a uni”.

col Lucian Sandulescu

(Sebastian Dragomir)