Voleibalistele legitimate la Universitatea Reșița sunt campioane naționale la volei pe plajă

volei pe plaja Timisoara CSU Resita medalii

Finalele Campionatului Naţional de volei pe plajă pentru seniori, de la Timişoara, au avut loc duminică, 12 iulie. Echipa formată din lugojeanca Adriana Melniciuc și orădeanca Sorina Buz, care a reprezentat clubul CS Universitatea Reșița, a obținut medalia de aur. Cele două au trecut, cu 2-0, de cuplul sătmărean Adriana Matei/Vaida Beata. În meciul pentru locul trei, gazdele de la CSM Timișoara- Adelina Ungureanu şi Iuliana Stoica, au trecut cu 2-1 de Angelica Podină și Alexandra Mișca de la CSM Satu Mare.

În competiţia masculină, Adrian Holhoș și Emil Lung, reprezentanții echipei Fan Arad s-au impus cu 2-0, în faţa perechii bucureştene Gheorghe Ilie și Tudorel Farcaș. În competiţiile de sală, Emil Lungu este jucătorul clubului Banatul Caransebeş. Finala mică a fost câştigată cu 2-0 de cuplul Drăghici/Miron de la CSM Steaua București în dauna reprezentanţilor CSU Reşiţa- arădeanul Marius Moscovits şi timişoreanul Robert Vârlan.

Tot în Parcul Rozelor din Timișoara urmează să se desfășoare Campionatele Naţionale de Cadeţi şi Juniori (M+F), între 23 și 25 iulie, după care vor uma Campionatele Balcanice U20 (M+F) și CEV Beach Volleyball Satellite.

Sursa foto: pressalert.ro

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles