[FOTO] Vlad Caraş şi Andrei Franţ vor reprezenta Reşiţa, judeţul şi România la două Campionate Mondiale

1Secţia de lupte a CSM Reşiţa trimite doi dintre cei mai buni sportivi ai judeţului Caraş-Severin, Vlad Caraş şi Andrei Franţ la două competiţi importante, este vorba de Campionatul Mondial Univeristar de lupte libere şi Campionatele Mondiale de lupte pe plajă.
După ce la sfărşitul săptămânii trecute Vlad Caraş a fost premiat ca sportivul anului 2013 în judeţul Caraş-Severin, iar Andrei Franţ a fost pe locul doi, în acelşi top al sportivilor judeţului, cei doi au reluat antrenamentele şi vor reprezenta localitate, judeţul dar şi România la două campionate mondiale.
Andrei Franţ va participa la Campionatele Mondiale Universitare de lupte libere, care se vor desfăşura la Pecs, Ungaria, iar Vlad Caraş va participa la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă la Salonic, Grecia.
Campionatele Mondiale Universitare de lupte libere se vor desfăşura în perioada de 8-12 iulie. Sportivul reşiţean va lupta la categoria 84 kg. El va pleca azi la lotul naţional, unde îşi va continua pregătirea, iar zilele viitoare va face deplasarea în Ungaria. Obiectivul lui pentru această competiţie este clasarea pe podium.
Sportivul Vlad Caraş va pleca azi, împreuna cu antrenorul Adrian Dacica, la reunirea lotului României în vederea participării la Campionatul Mondial de lupte pe plajă, care se va desfăşura săptămâna viitoare la Salonic. Vlad va lupta la categoria 96 kg şi speră să îşi păstreze titlul câştigat anul trecut.

(Marius Mureşan)

De același autor

Related Articles