[VIDEO-AUDIO] Cei mai buni gimnaști juniori ai României se pregătesc, de azi, la Reșița!

773

Lotul de gimnastică juniori al României şi-a reluat activitatea la Reşiţa, după o pauză de 14 ani în care Centrul Naţional Olimpic de juniori a funcţionat la Bistriţa.

9 gimnaşti au efectuat miercuri dimineaţă primul antrenament sub supravegherea vicepreşedintelui Federaţiei, Dan Grecu şi a secretarul general adjunct al forului, Mircea Apolzan. Dan Grecu a vorbit despre acest obiectiv îndeplinit:

Stafful tehnic este nou, coordonator este Adrian Meleancă de la Lugoj, care a vorbit despre revenirea lotului în Banat:

Unul dintre antrenorii din noul colectiv este reșițeanul Robert Bălan, care a apreciat din plin acest nou pas importat făcut în municipiul de pe Bârzava:

Revenirea oficială a lotului de juniori la Reşiţa va fi marcată printr-o festivitate, ce va avea loc la jumătatea acestei luni şi la care este aşteptată să ia parte şi Andreea Răducan, preşedintele FRG.

Cristina Corocan

———————————

Cei mai buni gimnaști juniori ai României se vor pregăti de marți, 6 noiembrie la Reșița, după mulți ani de pauză în care Centrul Național Olimpic de juniori n-a mai fost în municipiul de pe Bârzava. Sunt zece sportivi, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, de la cluburile din Bistriţa-Năsăud, Buzău, Lugoj, Reșița, Sibiu și Bucureşti, după cum ne-a declarat prof. Robert Bălan, de la Clubul Sportiv Școlar Reșița.

Au fost puse la punct toate detaliile legate de cazarea, masa și școlarizarea sportivilor. Miercuri, după toate probabilitățile, va avea loc primul antrenament, coordonat de noul staff tehnic al Centrului.

Tot marți este așteptat la startul pregătirilor și Mircea Apolzan, secretarul general adjunct al Federației Române de Gimnastică.

Revenirea oficială a lotului de juniori la Reșița va fi marcată printr-o festivitate, ce va avea loc la jumătatea acestei luni și la care este așteptată să ia parte și Andreea Răducan, președintele FRG.

Cristina Corocan