Victoria Azarenka, învinsă de Na Li şi eliminată de la Turneul Campioanelor

victoria-azarenkaJucătoarea chineză Na Li, cap de serie nr.4, a reuşit să o învingă în două seturi, 6-2, 6-1, pe belarusa Victoria Azarenka, a doua favorită a Turneului Campioanelor de la Istanbul, într-o partidă din cadrul Grupei Albe a acestei competiţii.
În urma acestei victorii, a treia de la startul turneului, Li Na a obţinut calificarea în semifinale, în timp ce Azarenka a fost eliminată, după ce a acuzat însă unele probleme la spate pe parcursul jocului, primind îngrijiri medicale.
Vineri, 25 octombrie, la arena ‘Sinan Erdem’ din Istanbul se vor mai disputa alte două meciuri: Petra Kvitova (Cehia) – Angelique Kerber (Germania), în Grupa Roşie, şi Sarra Errani (Italia) – Jelena Jankovic (Serbia), în Grupa Albă.
Americanca Serena Williams, numărul unu mondial şi principala favorită a competiţiei, şi-a asigurat prezenţa în semifinale încă de joi, după ce a dispus cu 6-2, 6-3 de Petra Kvitova.
În penultimul act al Turneului Campioanelor, Serena Williams urmează să joace cu Jelena Jankovic, care nu a disputat încă cel de-al treilea meci, dar profită de eşecul Victoriei Azarenka, în timp ce Na Li va avea ca adversară câştigătoarea partidei Kvitova-Kerber.

Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles