Speculaţii nefondate: antrenorul Flavius Stoican continuă proiectul de la Reşiţa

Speculaţiile privind o eventuală revenire a antrenorului Flavius Stoican la echipa de Superligă FC Botoşani sunt nefondate. O confirmă chiar antrenorul în cauză: într-o declaraţie oferită site-ului gsp.ro, Flavius Stoican precizează că a fost contactat de patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, dar adaugă că e hotărât să continue proiectul de la Reşiţa.

“Sunt onorat că m-a căutat domnul Iftime, să vin la echipa dânsului. Înseamnă că am făcut lucruri frumoase acolo. Eu am un proiect serios la CSM Reşiţa. Oamenii sunt mulţumiţi de munca mea, iar eu sunt mulţumit de ei. Chiar dacă aş avea ofertă din Liga 1, mulţumesc, apreciez, dar spun nu. Eu nu părăsesc o altă echipă la jumătate drumului. Avem gânduri serioase la Reşiţa, chiar dacă vorbim de Liga 2.”

Flavius Stoican petrece în această perioadă câteva zile de vacanţă peste Ocean, în Statele Unite. Reunirea rossonerilor reşiţeni este programată în data de 10 ianuarie, pregătirea de iarnă urmând să includă şi un cantonament de 10 zile în Antalya.

foto: arhivă

Cele mai citite

Related Articles