Rezultate REMARCABILE pentru dansatorii de la Mystic Reșița la cel mai mare concurs din lume

1160

Două perechi ale Clubului Mystic Reșița au luat parte la cea mai puternică competiție de dansuri sportive din lume – German Open Championships.
Perechea Marius Pădurean-Adelina Stanciu a luat aurul la categoria de vârstă 6-9 ani în cadrul categoriei Standard. Au ieșit primii din peste 20 de perechi. La secțiunea de dansuri cumulate au luat bronzul, iar la secțiunea Latino au obținut locul IV.

Astăzi a fost intonat imnul României pentru Marius și Adelina și am depășit orice trăire și simțire ce ține de conștient! Suntem mândri că am reușit să aducem țării noastre medalia de aur la cea mai emblematică competiție la nivel mondial- German Open Championships. Vă mulțumim că sunteți elevii noștri, suntem cei mai norocoși antrenori! Mulțumim românilor care au fost alături de noi în acele clipe în care sportivii din Republica Moldova sau Rusia aproape că ne-au copleșit! Multe mulțumiri delegației Federației Române de Dans Sportiv, au concluzionat antrenorii acestora, Ioana Avram și Alexandru Holecz.

În aceeași competiție, perechea Andrei Petcu-Bianca Buzuleac a înregistrat, de asemenea, rezultate de apreciat, ei concurând cu peste 100 de perechi, în competiția juniorilor II, cu vârsta de 14 și 15 ani. În finală, la secțiunea 10 dansuri, au ocupat locul 5, la secțiunea Standard locul 13, iar la Latino au fost prezenți, în semifinală, ocupând locul 10.

Sunt rezultate cu care greu ne întâlnim. Sunt primele de acest calibru înregistrate de clubul nostru. Pentru România au contat foarte mult în clasament”, a mai spus Alexandru Holecz.

Concursul internațional de dans sportiv, ”German Open Championships 2017”, a aliniat la start, participanți din mai multe țări, precum : China, Turcia, Estonia, Rusia, Ucraina, Kazakhstan, Uzbekistan, Moldova, Polonia, Estonia, Ireland, Lituania și Germania.
Cinste lor acestor sportivi deosebiți și antrenorilor care îi pregătesc!
Cristina Corocan