[FOTO-AUDIO] Reșițeanul Lucien Hora și ”Lola” au revenit spectaculos în Campionatul Național de viteză în coastă

409

Pilotul reșițean Lucien Hora a avut o revenire de senzație în Campionatul Naţional de viteză în coastă, după patru ani de pauză. La prima etapă a competiției, Trofeul Serus Râşnov, multiplul campion a reușit să se impună la volanul monospotului său, LOLA. L-am felicitat pe Lucien Hora pentru această reușită:

”Mulțumesc pentru aprecieri. Competiția se derulează, după patru ani, tot în aceleași condiții. Am fost plăcut impresionat de numărul mare de participanți și de foarte mulți spectatori. Nu am văzut niciodată la Râșnov atât de multă lume. Am fost impresionat de noile condiții oferite de Federația Română de Automobilism. Se vede că au făcut pași mari în acest sens. Organizarea a fost bună, fără evenimente prea multe și nu grave. Cel mai important este că, după patru ani de pauză, am revenit cu o victorie. Au fost ceva probleme, deoarece asfaltul s-a deteriorat mult și ținuta de drum a fost una precară. Unul dintre colegi, Dumitrescu, s-a retras din concurs din această cauză. Mulțumesc lui Bogdan Cuzma că a făcut ca acest vis al meu să devină realitate, ca motorul Lolei să se audă din nou pe traseul de coastă. Mulțumesc mult că sunteți totdeauna alături de noi, mulțumesc Radio Reșița.”, a spus multiplul campion Lucien Hora.

Fostul campion naţional a fost cronometrat cu timpul 03 min 36 sec 565/1000, 1 min 48 sec 349/1000 în prima manşă şi 1 min 48 sec 216/1000 în a doua.

Pe locul secund a sosit Lucian Răduţ (Mitsubishi Lancer Evo 8,5), la 03 sec 676/1000, iar al treilea a fost Emil Nestor (Norma 1720 FC), la 11 sec 900/1000, etc.
Mihai Leu a terminat pe 7, Valentin Porcişteanu pe 9, Titi Aur s-a clasat pe 15, iar Dan Gîrtofan pe 16.

Pilotul reșițean Lucien Hora a revenit în cursele de coastă cu celebrul său monopost Lola F3000. A început colaborarea cu echipa CB Rally Vest din Timișoara, care prin Bogdan Cuzma, a achiziționat formula de curse scoasă la licitație de executorul societății Hydro Engineering.

Etapa a doua a Campionatului Naţional de viteză în coastă va avea loc pe 18-19 mai, la Cheile Grădiştei.

Și în acest an se va desfășura o etapă la Reșița, cea cu numărul IV, în zilele de 29 și 30 iunie.

SURSA FOTO: Facebook/Ittu Gheorghe Ciprian