[AUDIO-FOTO] Reșițeanca Larisa Ristea, argint la Campionatele Naționale Școlare de gimnastică ritmică

Campionatele Naționale Școlare de gimnastică au avut loc la Baia Mare la finalul săptămânii trecute. Larisa Ristea de la Clubul Sportiv Școlar Reșița a ocupat locul II la individual compus, în proba junioarelor II. Larisa s-a situat pe aceeași poziție și în probele de: coardă, minge, și măciuci. A ocupat locul 5 în proba de cerc. Timeea Veselin s-a situat a cincea în proba de minge, a șasea la coardă și a opta la individual compus. Cătălina Anghelina o ocupat locul 8 la măciuci, toate în competiția junioarelor II.
În întrecerea senioarelor, Andreea Gherman a obținut locul 4 la panglică, locul 5 la individual compus, locul 5 la minge, locul 6 la cerc, locul 8 la maciuci.
Cu echipa Andreea și Andrada Gherman au ocupat locul 4 la senioare.
La junioare III, echipa alcătuită din: Alexia Lațcu, Miriana Giurchița, Briana Birta, Marina Farcaș, Maria Făgăraș și Nevena Vișatovici, a ocupat locul 8.
La categoria Mica gimnastă, Rebeca Grădinaru a obținut locul 6, la proba fără obiect, iar ansamblul locul 8.
Gimnastele reșițene sunt pregătite de antrenoarele Luminița Lațcu și Dana Târba. Luminița Lațcu a vorbit despre evoluția reșițencelor, ca fiind una meritorie. Pentru cele mai mici fiind o competiție de acomodare la nivel superior:

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles