Record personal pentru atleta Liliana Dragomir de la CSM Reșița, la SportGuru Timișoara 21k

Prima ediție a SportGuru Timișoara 21k, un eveniment sportiv atletic a avut loc zilele trecute. SportGuru Timișoara 21k a cuprins cinci competiții, semimaraton,semimaraton-ștafetă, cros 10 kilometri, cursa populară și cea a copiilor.

La feminin, în proba de maraton s-a impus atleta Ancuța Bobocel, legitimată la Clubul Sportiv Universitatea Craiova, urmată pe locul II de sportiva din Caransebeș, Liliana Dragomir, legitimată la Clubul Sportiv Municipal Reșița.

Am felicitat-o după realizarea acestui rezultat, dar mai ales pentru timpul înregistrat, record personal:

”Vă mulțumesc frumos. Am alergat la acest semimaraton international, pe o distanță de 21 de km. A fost prima ediție, unde am obținut locul II, dar cu record personal. O spun cu mare bucurie, pentru că acest rezultat îmi dă speranțe că o să fie bine. Am încredere în mine, pentru că mi-am bătut recordul, am alergat 1h 14 minute și 43 secunde. Este recordul meu bătut cu câteva secunde, dar este foarte important pentru mine. Sunt optimistă acum, este încă o confirmare că sunt bine și sănătoasă. Antrenamentele decurg foarte bine.Sunt în progres”, a spus Liliana Dragomir.

Liliana Dragomir va evolua luna viitoare, în data de 23, la maratonul de la Viena, obiectivul fiind realizarea baremului pentru Campionatele Mondiale din acest an, ce vor avea loc la Londra.

sursa foto:Liliana Dragomir

Cristina Corocan

 

Cele mai citite

Related Articles