RCM Timişoara a surclasat pe Ştiinţa Petroşani în Cupa României

RCM Timisoara-Stiinta Petrosani

RCM Timişoara a jucat marţi seara cu echipa divizionară secundă Ştiinţa Petroşani, în etapa a şasea a Cupei României la rugby, zona Transilvania. Partida disputată pe terenul din Ronaţ a fost câştigată de gruparea de pe Bega cu 116-0.

18 eseuri au reușit timișorenii în această întâlnire, 13 dintre ele fiind și transformate. Mateo Malupo, Paula Kinikinilau și Vasile Rus au culcat balonul în terenul de țintă de câte trei ori, Jody Rose de două ori, în timp ce Umaga, Gorcioaia, Tangimana, Tănase, Calafeteanu, Shennan și Moala au punctat câte o dată. La capitoului transformări, Vali Calafeteanu și-a trecut zece în cont, iar Gabi Conache trei. Acesta a fost primul meci disputat de RCM Timișoara cu Sosene Anesi în calitate de antrenor principal, conform banatsport.ro

Graiger Heikell, principalul timişorenilor a fost suspendat 8 luni de Federaţi Română de Rugby, deoarece a folosit cuvântul corupţie în scandalul foilor rupte din carnetele unor jucători în meciul din semifinala SuperLigii cu Farul Constanţa.

RCM Timişoara va juca următorul meci sâmbătă, pe terenul rivalei Ştiinţa Baia Mare. Ambele echipe s-au calificat în faza următoare.

Sursa foto: banatsport.ro

(Daniel Babun)

 

Cele mai citite

Related Articles