Mărșăluitorul Narcis Mihăilă de la CS Universitatea – CSM Reșița și-a îndeplinit baremul pentru Campionatul Mondial de la Doha

397

Mărșăluitorii reșițeni au participat duminică, 19 mai la Cupa Europei. După cum ne-a transmis directorul CS Universitatea Reșița, antrenorul Octavian Măzăran, Narcis Mihăilă de la CSM Reșița a avut un rezultat foarte bun și a încheiat cursa de 50 km cu un record personal.

1641 Narcis Mihailă 3:58:17PB

S-a clasat pe locul 16 și a îndeplinit baremul pentru Campionatul Mondial de la Doha.

Colegul său, Marius Cocioran, a încheiat pe locul 24 la Cupa Europei de marș din Lituania.

2439 Marius Cocioran 4:04:04

40 de concurenți s-au aliniat la start, proba de 50 de km fiind câștigată de Yohann Diniz din Franța.

sursa foto: Octavian Măzăran

——–

Mărșăluitorii reșițeni se deplasează miercuri, 15 mai spre București, de unde vor pleca spre Lituania, unde la final de săptămână vor lua parte la Cupa Europei. Detalii despre program și obiective ne oferă directorul CS Universitatea Reșița, antrenorul Octavian Măzăran:

Campionul național al României la această disciplină, Narcis Mihăilă de la CS Universitatea Resita vorbește despre participarea la această importantă competiție continentală:

Marius Cocioran este cel de-al doilea reșițean prezent în lotul României pentru această Cupă a Europei. Și el dorește să își îndeplinească baremul pentru Campionatul Mondial de la Doha din acest an:

Cupa Europei de marș pe echipe din Lituania va avea loc duminică, 19 mai.

sursa foto: Cristina Corocan