Motoarele vor răsuna din nou în Valea Domanului! Campionatul Național de Viteză în Coastă se mută în weekend la Reșița

Valea Domanului va fi gazda celei de-a IV-a etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, evenimentul sportiv urmând să se desfăşoare în zilele de 26 și 27 iunie. Responsabilitatea organizării etapei reşiţene a fost asumată din nou de gruparea CB Rally Vest, care se bucură şi anul acesta de sprijinul administraţiei publice locale din urbea de pe Bârzava. Organizatorii promit fanilor încă un weekend de neuitat:

“Dacă anul trecut, un an complicat din punct de vedere al restricțiilor pentru spectatori, ne-am concentrat pentru a duce în casele iubitorilor motorsportului ”acțiunea” celor două zile, în acest an, suntem bucuroși că putem să trăim, din nou, emoția întâlnirii cu fanii acestui sport. Prezența tot mai mare a iubitorilor motorsportului, atât online cât și pe traseul de concurs, ne-a arătat că acest sport are din ce în ce mai mulți adepți, că merită susținut, apreciat și promovat cât mai mult, lucru care se întâmplă în cazul etapei de la Reșița, iar pe această cale, dorim să mulțumim Primăriei și Consiliului Local Reșița pentru sprijinul pe care ni-l acordă de fiecare dată, sprijin fără de care nu am fi reușit să susținem și să creștem acest eveniment sportiv.

Așadar, atât sâmbătă cât și duminică, vor fi transmise toate cele 9 manșe, însumând aproximativ 16 ore de live streaming. Transmisia se va realiza atât din studioul amenajat în parcul auto cât şi de pe traseu, de unde reporterul nostru va încerca să transmită ”la cald” adrenalina piloților, emoțiile lor dar și detaliile tehnice legate de timpi și clasamente.  Pentru cei care doresc să simtă cu adevărat cursa automobilistică, mirosul de cauciuc încins, sunetul de motoare turate, să vadă ”live” cum funcționează o echipă de concurs sau să cunoască piloții, ne-am asigurat că există toate condițiile pentru un weekend de neratat: acces în parcul auto, ecrane și sonorizare atât în parcul auto cât și la locul amenajat pentru spectatori, microbuz pentru cei care doresc să urmărească această competiție de pe traseu sau zone de mâncare și relaxare la ”o bere rece” în timp ce se urmărește cursa automobilistică!

Ne bazăm în continuare pe spectatorii noștri și îi așteptăm şi în acest an pe cei mai buni piloți, să forțăm limitele maşinilor şi să punctăm încă un an reuşit în calendarul competițional”, se arată în comunicatul semnat de Bogdan Cuzma, preşedintele CB Rally Vest.

Iată programul competiţiei:

VINERI, 25 IUNIE,  Stadion Mircea Chivu

Deschiderea parcului de service: ora 12:00

Deschiderea centrului de presă / acreditări: ora 15:00

Verificări tehnice: ora 16:00 – 20:00

SÂMBĂTA, 26 IUNIE – drum închis –ora 08:30 – 18:30

Deschiderea parcului de service: ora 08:00

CNVC + CNVC 2- Recunoașteri – ora 09:00  – ora 13:30

CNVC + CNVC2 – Antrenamente + Concurs – ora 14: 15 – ora 17:30

DUMINICĂ, 27 IUNIE – drum închis – ora 08:30 – ora 17:30

Deschiderea parcului de service: ora 08:00

CNVC – Recunoașteri – ora 09:00 – ora 12:30

CNVC – Concurs – ora 13:00 – ora 17:30

Premierea – ora 17:30 (ora poate suporta modificări)

De același autor

Related Articles