Medalii pentru atleţii din Caransebeş

Atleţii caransebeşeni au participat la acest sfârşit de săptămână la Campionatul Naţional de Croş desfăşurat la Botoşani.

Competiţia a adunat la start categoriile de copii 1, 2 şi 3, precum şi juniorii 2 şi 3. Conform antrenorului emerit Cristian Dragomir, atleţii de la CSS Caransebeş, au obţinut două medalii de bronz, una prin Sorina Ciuche la junioare 3 şi o alta prin echipa de copii 1 băieţi, compusă din Lucian Ştefan, Andrei Achim, Răzvan Urban si Adelin Lazarescu.

Pe locul 9 la copii 3 s-a clasat Ianis Ilie, iar pe 14 la aceeaşi categorie Christian Tamaş. Medaliata cu argint din acest an de la triatlon, Denisa Ludica a sosit a 10-a la copii 1 fete.

Bilantul secţiei de atletism a CSS Caransebeş în primele 4 luni ale anului este de 5 medalii, una de argint obţinută de Denisa Ludica la triatlon copii 1 şi patru de bronz, câştigate de Lucian Ştefan la 1500m sală copii 1, echipa de cros baieţi la copii 1, Sorina Ciuche la 800m juniori 3 sală, aceasta obţinând şi o medalie de bronz la cros juniori 3.

Foto: Stiri Botoşani

De același autor

Related Articles