Mărşăluitorii reşiţeni pleacă după medalii la Piteşti

Şcoala reşiţeană de marş se pregăteşte pentru un nou examen major: Campionatul Naţional de Marş 20 km pentru seniori, tineret şi juniori I, eveniment sportiv care va reuni în weekend la Piteşti întreaga elită a marşului românesc. 11 sportivi reşiţeni de la CS Universitatea şi CS Municipal vor lupta pentru medaliile puse în joc, atât la individual, cât şi în competiţia pe echipe. Obiectivul declarat al delegaţiei din urbea de pe Bârzava este păstrarea titlurilor naţionale cucerite la precedenta ediţie, spune tehnicianul Octavian Măzăran, coordonatorul şcolii reşiţene de marş.

“Vom avea în concurs trei echipe, una la senioare şi două la nivelul seniorilor. Echipele vor fi formate astfel: Marius Cocioran, Narcis Mihăilă şi Atila Balog vor compune echipa Clubului Sportiv Municipal din Reşiţa, iar cea de-a doua echipă, formată din Remus Rădoi, Ionuţ Pleşu şi Samuel Poliţă, va reprezenta Clubul Sportiv Universitatea. La feminin, echipa de senioare va fi formată din Mihaela Puşcaşu, Lăcrămioara Căruceriu şi Loredana Cocoş, care vor concura pentru clubul Universitatea Reşiţa. La individual, Universitatea Reşiţa va mai fi reprezentată şi de Ana Rodean şi Mihaela Acatrinei, cele două sportive care au dublă legitimare şi cu Unirea Alba Iulia. Sperăm ca reşiţenii să-şi păstreze titlurile naţionale de seniori pe care le deţin, atât la individual, cât şi pe echipe”, a declarat Octavian Măzăran.

Înaintea Campionatelor Naţionale, sportivii reşiţeni s-au pregătit în cantonamentul de la Buziaş. De pregătirea mărşăluitorilor se ocupă tehnicienii Octavian Măzăran, George Ardeleanu şi Marius Cocioran, ultimul fiind atât antrenor, cât şi concurent. Naţionalele de marş 20 de km se vor desfăşura duminică, startul urmând să se dea la 8.30 în competiţia senioarelor şi la 8.40 pentru seniori.

De același autor

Related Articles