Luptătorii reşiţeni, pe podium la „Memorialul Gheorghe Tapalagă”

lupte libere

Cea de-a 18-a ediţie a „Memorialului Gheorghe Tapalagă” la lupte libere s-a desfăşurat zilele trecute, la Jimbolia. Sportivii de la cluburile CSS şi CSM Reşiţa au urcat de 12 ori pe podium, de patru ori pe locul întâi, de cinci ori pe locul doi şi de trei ori pe locul trei.
Locul 1: Anton Bordeianu categoria 35 kg, Tiberiu Lacatoş 66 kg, Iasmina Cega 36 kg, toţi de la CSS Reşiţa, și Casian Bină categoria 38 kg, de la CSM Reșița.
Locul 2: Raul Badea categoria 32 kg, Lucian Gafton 42 kg, Eduard Olaru 59 kg şi Florin Gafton categoria 73 kg, toţi de la CSS Reşiţa, şi Selena Ursu categoria 48 kg, de la CSM Reşiţa.
Locul 3: Gabriel Radu categoria 59 kg şi Elena Rusu 34 kg de la CSM Reşiţa, şi Antonia Nedea categoria 48 kg, de la CSS Reşiţa.
Sportivii reşiţeni au fost însoţiţi la tradiţionala competiţie de la Jimbolia de antrenorii Adrian Dacica, Ilie Ene, Nicolae Constantin și Florin Dință.

Clubul organizator, CSS Jimbolia, a avut patru luptători pe prima treaptă a podiumului: Cristian Bişof categoria 85 kg, Diana Bălan 40 kg, Bianca Godescu 57 kg şi Alexandra Catargiu 67 kg.
De la CSS Timişoara- Flavius Andrei categoria 73 kg, iar de la CSS Sânandrei- Oana Mara la categoria 48 kg, s-au clasat pe primul loc.

Pentru luptătorii reşiţeni următoarea competiţie la care vor participa este Cupa României pentru cadeți și juniori 1, la Târgoviște, în perioada 1-3 decembrie.
foto arhivă
(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles