Lucian Ștefan de la CSS Caransebeș, medaliat la Campionatele Naționale de atletism pentru copii I

444

CSS Caransebeș și-a mai adjudecat încă o medalie la Campionatele Naționale. Sportivul Lucian Ștefan a luat bronzul în proba de 1500 de metri la Campionatele Naționale pentru Copii I, întreceri desfășurate la Botoșani. Un rezultat foarte bun, după cum a afirmat antrenorul emerit, Cristian Dragomir de la CSS Caransebeș:

”Cu timpul de 4 minute, 39 de secunde și 65 de sutimi a ocupat locul III. Este un rezultat foarte bun, record personal pentru el în sală. Sper ca în această săptămână, sâmbătă, la Botoșani să mai ia o medalie, pentru că aleargă în proba de 2000 m de cros. A fost singurul concurent de la noi și s-a întors cu medalie.”

Îmi doream să obțin o medalie mai strălucitoare a spus, Lucian Ștefan:

A fost foarte bine, un timp foarte bun, dar știu că puteam mai mult. Abia aștept să vină Campionatele Naționale de cros de la Botoșani, ca să pot să obțin mai mult, medalia de aur. Am avut adversari buni la Botoșani, dar știu că puteam mai mult”.

Sportivii de la CSȘ Caransebeș se pregătesc pentru  alte competiții, următoarea fiind chiar Campionatele Naționale de Cross, ce se va desfășura la Botoșani.