“Kinder Cup” ajunge şi în Băile Herculane! La start se vor alinia echipe de copii din patru judeţe

Îndrăgita competiţie de fotbal juvenil Kinder Cup, iniţiativă a clubului Mundo, va poposi în weekend la Herculane! De această dată sunt invitaţi la întrecere micii fotbalişti născuţi în 2015. Echipe din patru judeţe se vor bucura de fotbal în zilele de 13 şi 14 aprilie. Cu detalii, team managerul clubului Mundo, Nicu Belcea.

“Clubul nostru, Mundo Reșița, în colaborare cu Primăria Băile Herculane, va organiza în zilele de 13 şi 14 aprilie prima ediție Kinder Cup desfășurată în stațiunea de pe Valea Cernei. Vor participa echipe cu fotbaliști născuți în anul 2015  din patru județe aflate în partea de sud-vest a țării. Județul Timiș îi va avea reprezentanți pe cei de la CFR Timișoara și Ripensia Timișoara; din județul Hunedoara va veni echipa Sorii Lupeni; din județul Mehedinți vor participa Frontiera, CSS și Luceafărul, toate din Drobeta Turnu-Severin; iar din județul Caraş-Severin, pe lângă cele două echipe ale clubului Mundo care vor fi înscrise în competiție, vor participa prietenii noștri de la CSM Reșița.

Va fi un turneu desfășurat timp de două zile, deoarece politica clubului nostru este ca la aceste turnee amicale fiecare echipă să se întâlnească cu fiecare. Nu vor conta rezultatele, țelul principal este ca micuții fotbaliști să beneficieze de cât mai multe minute pe terenul din incinta Sălii Alexandru Duicu din Băile Herculane.Toți copiii vor fi recompensați cu premii, ca și la celelalte turnee – și sperăm ca, alături de susținătorii lor, să aibă un weekend frumos în stațiunea de pe Valea Cernei și, bineînțeles, să-și dorească să ne revedem și cu alte ocazii.”



Cele mai citite

Related Articles