Handbaliştii de la „Traian Vuia” s-au calificat la turneul final al juniorilor 1

Traian Vuia turneu semifinal juniori 1 (4)

Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reşiţa s-a calificat la turneul final al campionatului naţional de handbal al juniorilor 1. După încheierea jocurilor din prima grupă semifinală, care s-au desfăşurat la Reşiţa în perioada 15-19 aprilie, handbaliştii reşiţeni au obţinut patru victorii şi o înfrângere, clasându-se pe locul 2. Singurul eşec înregistrat de elevii profesoarei Lucia Moruţ a fost în faţa echipei CSM Bucureşti care a terminat grupa pe prima poziţie şi care este, de asemenea, calificată la turneul final. Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Gabriel Ţicală, iar cel mai tehnic jucător a fost Raul Puia, ambii de la Liceul „Traian Vuia”. Cupele au fost oferite de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin.

În Grupa 1, Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reşiţa a obţinut următoarele rezultate: 42-39 cu CSS Sighişoara, 35-22 cu CSS Năvodari, 27-30 cu CSM Bucureşti, 30-25 cu LPS Suceava şi 34-24 cu LPS Cluj.

În urma partidelor jucate în celelalte trei grupe semifinale au mai obţinut calificarea la turneul final Potaissa Turda, CSS Odorhei, CSS 2 Baia Mare, LPS Banatul Timişoara, LPS Tg. Jiu şi Marta Baia Mare.

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles