Handbaliștii de la CSM Școlar Reșița, în vacanță cu gândul la evoluția din Liga Zimbrilor

48

Handbaliștii de la CSM Reșița au încheiat un sezon excelent încununat cu o calificare în Liga Națională-Liga Zimbrilor. Din toamnă, în sala polivalentă din Reșița vor sosi echipele de top ale României. Reșițenii au efectuat în această săptămână ultimul antrenament înainte de vacanță, o ședință de pregătire relaxantă, în care handbaliștii prezenți au jucat fotbal.  

Antrenorul Ilie Vaidasigan se declară pe deplin mulțumit de ceea ce a realizat împreună cu elevii săi:

A fost un sezon plin de bucurii, plin de succese, încheiat cu promovarea în Liga Națională. Sunt foarte fericit pentru băieți și vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru tot ceea ce au făcut. Vreau să le mulțumesc suporterilor, colegilor mei antrenori, președintelui clubului și în special domnului primar, care ne-a susținut. Urmează vacanța pentru noi, acesta a fost ultimul antrenament, unul de relaxare. Vom reîncepe antrenamentele în jurul datei de 15 iulie, depinde și de data când va începe campionatul Ligii Naționale”, a spus Ilie Vaidasigan.

Și unul dintre componenți echipei,portarul Paul Simulescu, a vorbit despre reușita din acest an:

”A fost un sezon frumos, cu reușita pe care ne-o doream și ne-am bucurat foarte mult că am reușit să ajungem în Liga Națională. A fost un turneu final bun, am reușit să ne impunem în fața Sighișoarei în semifinale și ne-am îndeplinit astfel obiectivul. Ne așteaptă o vacanță binemeritată, a spus Paul Simulescu”.

Reșițenii și-au asigurat un loc în Liga Națională, dar se gândesc de pe acum la evoluția lor în primul eșalon. Astfel au fost deja perfectate primele două transferuri pentru noul sezon, după cum afirmă Ilie Vaidasigan:

„Noi am perfectat deja două transferuri până acum. Am reușit să-l aducem pe Andrei Santeiu, care a jucat la Poli Timișoara, și pe Lucian Ignat, de la Potaissa Turda. Sperăm mai perfectăm alte două transferuri la echipă. În zilele care urmează așteptăm să primim niște răspunsuri”, a mai spus Vaidasigan.