Handbal, Divizia A: CSM Alexandria, prea tare pentru rossonerii reșițeni

Divizionara A de handbal CSM Reșița a pierdut meciul disputat acasă contra formației CSM Alexandria, în cea de-a 6-a etapă a playoff-ului de promovare. Rossonerii au avut avantaj pe tabelă până aproape de finalul primei reprize, cea mai mare diferență fiind de 4 goluri: 6-2 în minutul 8 al întâlnirii. Avansul s-a topit însă până la pauză, iar Alexandria a intrat la vestiare cu avantaj de un gol, 12-11. Cele două echipe au mers cap la cap și în primul sfert de oră al reprizei secunde. Superioară din punct de vedere fizic și mult mai inspirată în ofensivă, Alexandria a reușit desprinderea într-un final în care apărarea rossoneră a dat semne clare de slăbiciune. S-a terminat 30-26 în favoarea oaspeților, care pleacă de la Reșița cu trei puncte meritate. Alexandria are o echipă redutabilă, a recunoscut la final veteranul Reșiței Lucian Ignat.

“Nu știu cum s-a văzut meciul din exterior, dar din teren am simțit că avem în față o echipă bună, o echipă solidă, complexă, cu jucători foarte buni pe toate posturile – iar fiecare post a fost bine dublat. Noi ne-am luptat 50 de minute cu toată armata lor, ca să zic așa. Nu știu dacă au fost mai buni ca noi, au avut un plus de prospețime, cred eu. La noi sunt șapte-opt jucători care evoluează meci de meci 60 de minute, și nu prea avem cu cine să schimbăm. Iar pe final de joc, asta se întâmplă, pierdem la câteva goluri.”

CSM Reșița a făcut o repriză secundă mai slabă, a recunoscut și Snezan Radosavlevici, care speră ca echipa să-și demonstreze adevărata valoare în meciurile următoare.

“Din păcate, rezultatul nu este unul favorabil pentru noi. Am pregătit meciul foarte intens săptămâna asta, dar se mai întâmplă și eșecuri. Trebuie să trecem peste și să muncim în continuare, să ne pregătim și să strângem rândurile ca să facem jocuri mai bune până la final. În prima repriză am jucat mai bine, cred că am fost foarte concentrați și am avut o dorință mai mare. În partea secundă cred că ne-a cam lipsit dorința de victorie. Nu cred că putem vorbi de o cădere din punct de vedere fizic, pentru că ne pregătim intens în fiecare zi.”

CSM Reșița: Ionuţ Tănasă (1), Razvan Muset, Bogdan Tomescu, Gabriel-Lucian Constantinescu, Marius Bahan (3), Snezan Dan Radosavlevici, Raul Heimbach (4), Mircea-Marian Negru (6), Olexandr Starcenco (4), Andrei-Mihai Bondoc (1), Lucian Ignat (2), Adrian Acea, Rares Scurt (1), Antonio Girban (4), Denis Barbu. Antrenor Cristian Ionescu


CSM Reșița rămâne pe penultimul loc al playoff-ului, cu cele trei puncte obținute din meciul contra formației din Oradea. Competiția ia acum o pauză, următoarea etapă fiind programată pe 23 martie, când rossonerii vor juca în deplasare la CS Medgidia.

Cele mai citite

Related Articles