[UPDATE/FOTO] Gimnaștii lugojeni au dominat CN de la Buzău

poz¦â 2

Miercuri, 21 mai, ora 12

Întrecerea finalelor pe aparte din cadrul Campionatelor Nationale ale Juniorilor la gimnastică, desfășurate la Buzău, au fost dominata de sportivii de la CSS Lugoj, care au căștigat 9 medalii. Norbert Marcu a cucerit 6 medalii dintre care 4 de aur, una de argint și una de bronz. S-au mai remarcat Mark Cîrlig, care a cucerit aurul la cal, dar și Alexandru Marcu și Răzvan Miklos.

Marți, 20 mai, ora 17

A doua întrecere a Campionatului Naţional de gimnastică a juniorilor, de la Buzău, a adus la start sportivi de nivel 2, copii cu vârste de 8-9 ani. Cluburile din zona de vest a ţării nu au prezentat echipe la acest nivel, ci doar evoluţii. Primele două poziţii ale podiumului au fost ocupate de gimnaştii de la CSS Sibiu, iar medaliile de bronz au revenit celor de la CSS Braşov.

Evoluţii bune în întrecerea individuală au obţinut timişoreanul Luca Gavril, lugojanul David Ghişe şi reşiţeanul Fabian Panacea, care s-au clasat pe locurile 5, 10 respectiv 22.

Acestea au fost doar calificări pentru concursul individual ce se va desfăşura în toamnă. Mâine, începând cu ora 10 vor avea loc finalele pe aparate pentru sportivii cu vârste de 10-11 ani.

Marți, 20 mai, ora 13

La Buzău se desfășoară de astăzi Campionatul Național pe echipe al juniorilor la gimnastică. Prima reuniune a zilei a fost rezervată juniorilor de nivel 1.Medelia de aur a fost câștigată de gimnaștii de la CSS Lugoj în următoarea componență: Alexandru Marcu, Răzvan Miklos, Mark Cârlig și Norbert Marcu.În clasamentul individual aurul a revenit lugojanului Norbert Marcu urmat pe podium de colegul său Mark Cârlig și de dinamovistul Adrian Ciobanu. CSS Reșița nu s-a prezentat cu echipa la acest concurs, iar reprezentantul în întrecerea individuală, Felix Simion, a ocupat poziția a 10-a.

poz¦â 1

(Oana Glăvan Cenan)

Cele mai citite

Related Articles