Andreea Augustinov, locul 2 la CN de la Bacau

Înotătorii de la CSS Reşiţa au obţinut nouă medalii la Campionatele Naţionale pentru seniori, tineret şi juniori, organizate în municipiul Bacău, în perioada 25-29 martie.

Cel mai important rezultat a fost medalia de aur câştigată de ştafeta de 4×100 m mixt, la juniori (Ion Alexandru, Marius Tincău, Dorian Burciu, Andrei Bugariu) (foto).

Două locuri 2 au fost obţinute de Andreea Augustinov (foto), la tineret, în probele de 50 m şi 100 m fluture. Marius Tincău, la juniori, a urcat pe treapta a doua podiumului la 100 m bras. Ion Alexandru (foto) s-a clasat pe locul 2 la 200 m spate, iar ştafeta de 4×200 m liber (Ion Alexandru, Marius Tincău, Dorian Burciu, Andrei Bugariu) a încheiat tot pe locul 2, ambele rezultate fiind în întrecerile juniorilor.

Ion Alexandru a mai obţinut trei locuri 3 în concursul juniorilor, în probele de 50 m şi 100 m spate şi 50 m liber.

Un rezultat notabil (locul 4), a fost înregistrat de Paul Petrescu, participant în concursul seniorilor.

Ascultaţi aici delcaraţia antrenorului Marius Creţeanu:

În perioada imediat următoare, înotătorii de la CSS Reşiţa nu mai au programate competiţii. La sfârşitul lunii aprilie, în perioada 27-29 aprilie, CSS Reşiţa va organiza etapa regională a Campionatului Naţional rezervat sportivilor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 14 ani. De asemenea, în 18 aprilie sportivii au fost invitaţi la o competiţie tradiţională organizată în localitatea Kikinda din Serbia.

foto: Andreea Augustinov

(Adina Niţă)

2 COMENTARII

    • Bănuiesc ca este vorba despre 9 medalii, aşa cum declară şi directorul CSS Reşiţa, Marius Creţeanu. El spune, nu noi. Înregistrarea audio este postată la articolul la care faceţi referire.

Comments are closed.