[Foto/audio] Nouă medalii pentru înotătorii de la CSS Reşiţa la CN de la Bacău

Andreea Augustinov, locul 2 la CN de la Bacau

Înotătorii de la CSS Reşiţa au obţinut nouă medalii la Campionatele Naţionale pentru seniori, tineret şi juniori, organizate în municipiul Bacău, în perioada 25-29 martie.

Cel mai important rezultat a fost medalia de aur câştigată de ştafeta de 4×100 m mixt, la juniori (Ion Alexandru, Marius Tincău, Dorian Burciu, Andrei Bugariu) (foto).

Două locuri 2 au fost obţinute de Andreea Augustinov (foto), la tineret, în probele de 50 m şi 100 m fluture. Marius Tincău, la juniori, a urcat pe treapta a doua podiumului la 100 m bras. Ion Alexandru (foto) s-a clasat pe locul 2 la 200 m spate, iar ştafeta de 4×200 m liber (Ion Alexandru, Marius Tincău, Dorian Burciu, Andrei Bugariu) a încheiat tot pe locul 2, ambele rezultate fiind în întrecerile juniorilor.

Ion Alexandru a mai obţinut trei locuri 3 în concursul juniorilor, în probele de 50 m şi 100 m spate şi 50 m liber.

Un rezultat notabil (locul 4), a fost înregistrat de Paul Petrescu, participant în concursul seniorilor.

Ascultaţi aici delcaraţia antrenorului Marius Creţeanu:

În perioada imediat următoare, înotătorii de la CSS Reşiţa nu mai au programate competiţii. La sfârşitul lunii aprilie, în perioada 27-29 aprilie, CSS Reşiţa va organiza etapa regională a Campionatului Naţional rezervat sportivilor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 14 ani. De asemenea, în 18 aprilie sportivii au fost invitaţi la o competiţie tradiţională organizată în localitatea Kikinda din Serbia.

foto: Andreea Augustinov

(Adina Niţă)

2 COMENTARII

    • Bănuiesc ca este vorba despre 9 medalii, aşa cum declară şi directorul CSS Reşiţa, Marius Creţeanu. El spune, nu noi. Înregistrarea audio este postată la articolul la care faceţi referire.

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles