[Foto/audio] Handbaliştii din naţionala României s-au întâlnit cu suporterii reşiţeni

handbal echipa nationala UEM (1)

Amfiteatrul Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa a găzduit vineri, 12 iunie, întâlnirea suporterilor cu handbaliştii din naţionala României şi cu membrii staff-ului tehnic: selecţionerul Aihan Omer, antrenorul secund Sandu Iacob şi antrenorul federal Sorin Toacsen. Elevi, studenţi, profesori şi câţiva membri ai galeriei reşiţene i-au primit cu aplauze pe jucători. Antrenorul Aihan Omer a vorbit despre victoria obţinută în Italia şi a chemat spectatorii la meciul retur de duminică, de la Sala Polivalentă din Reşiţa:

Pivotul Marius Novanc, cel mai bun marcator în meciul tur, cu 8 goluri, îşi doreşte să facă spectacol în partida de la Reşiţa:

Întâlnirea tinerilor cu handbaliştii din naţionala României i-a trezit amintiri plăcute prorectorului Universităţii „Eftimie Murgu”, prof. univ. Gheorghe Popovici:

Tot din partea gazdelor de la universitatea reşiţeană, prof. Liliana Dacica, a explicat că întâlnirea de vineri face parte dintr-un proiect de promovare a sportului în rândul elevilor reşiţeni:

La final, handbaliştii şi antrenorii echipei naţionale au oferit autografe şi s-au fotografiat cu tinerii.

Ultimul meci din faza preliminară pentru Campionatul European 2018 din Croaţia va avea loc duminică, 14 iunie, de la ora 17, în Sala Polivalentă din Reşiţa. România întâlneşte Italia în retur, după ce în primul joc (miercuri), tricolorii au câştigat cu 28-22.

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles