[Foto/audio] CSS Reşiţa a obţinut şapte clasări pe podium la „Cupa Primăverii” la gimnastică ritmică de la Reşiţa

CSS Resita gimnastica ritmica

„Cupa Primăverii” la gimnastică ritmică a avut loc sâmbătă, 25 aprilie, la Reşiţa. Au participat 50 de sportive de la cluburile CSS1 Timişoara, LPS Bihorul Oradea şi CSS Reşiţa. Concursul a fost o verificare pentru Campionatele Naţionale Şcolare de la mijlocul lunii mai, de la Târgu-Mureş. La finalul întrecerii găzduite de sala de sport a Şcolii gimnaziale nr. 9 Reşiţa, gimnastele au primit medalii, diplome şi tricouri oferite de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin.

La categoria „Mica gimnastă” (ansamblu) pe locul 1 s-au clasat gimnastele de la CSS 1 Timişoara, pe locul 2- CSS Reşiţa, iar pe locul 3 s-au situat gimnastele de la LPS Bihorul Oradea.

La categoria a 4-a clasamentul a fost următorul: pe locul 1- Larisa Ristea (CSS Reşiţa), pe locul 2 (la egalitate)- Laura Lupşe (CSS 1 Timişoara) şi Sorana Gavrilaş (LPS Bihorul Oradea), iar pe locul 3 (la egalitate)- Giulia Mazzolin (CSS 1 Timişoara) şi Ana-Maria Bocan (CSS 1 Timişoara).

La categoria a 3-a ierarhia a fost următoarea: locul 1 (la egalitate)- Cătălina Anghelina (CSS Reşiţa) şi Patricia Szabo (LPS Bihorul Oradea), locul 2- Denisa Bărbuş (LPS Bihorul Oradea), locul 3- Timeea Veselin (CSS Reşiţa).

La categoria junioare – individual compus, pe podium s-au aflat: Andrada Gherman de la CSS Reşiţa (locul 1), Andreea Gherman de la CSS Reşiţa şi Sorana Szekely de la LPS Bihorul Oradea, la egalitate (locul 2) şi Bianca Dumitru de la CSS 1 Timişoara (locul 3).

La finalul competiţiei, antrenoarea Luminiţa Laţcu de la CSS Reşiţa, care a fost arbitru în întrecerile din cadrul „Cupei Primăverii” a declarat:

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles