[FOTO-AUDIO] CSS Reşiţa şi-a premiat performerii! Sportivii şi dascălii, recompensaţi pentru rezultatele obţinute în 2020

Cei mai valoroşi exponenţi ai Clubului Sportiv Şcolar din Reşiţa au avut parte de o binemeritată premiere, chiar în preajma frumoaselor sărbători de iarnă. Medaliaţii puţinelor competiţii naţionale organizate într-un sezon serios afectat de pandemie au fost recompensaţi cu sume generoase pe care clubul le-a putut oferi graţie sprijinului primit din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean. Sunt premii binemeritate, a apreciat Marius Creţeanu, directorul Clubului Sportiv Şcolar.

“Sunt foarte bucuros că am reuşit, cu sprijinul substanţial al Inspectoratului Şcolar, al doamnei inspector general Pristavu şi al domnului inspector general adjunct Nosal, să îi premiem pe sportivii care, în acest an foarte greu, au participat la competiţiile naţionale. Şi nu numai că au participat, dar au şi obţinut rezultate foarte bune. La final de an, chiar înainte de Crăciun, cred că este un cadou binemeritat. Au fost premiaţi sportivii de la secţiile de nataţie, atletism, gimnastică artistică, gimnastică ritmică şi lupte. Este vorba despre următorii sportivi: Denis Popescu, singurul care a obţinut locul I la seniori, de la secţia de nataţie; de la secţia de gimnastică artistică, Felix Simion, Robert Aioanei, Andrei Titi, Richard Drăgulescu; la gimnastică ritmică, Larisa Ristea; la atletism, Daria Grigoroiu şi Andreea Suhai; la lupte, Erich Loidl, Florin Gafton, Andrei Bărbulescu, Tania Adam, Cristian Orbu, Alexandru Strateciuc, Flavius Drăgan şi Andrei Toth. Mulţi dintre aceşti sportivi fac parte şi din loturile naţionale de juniori, şi sperăm că ne vor reprezenta cu cinste la concursurile internaţionale care sperăm să aibă loc de anul viitor”, a declarat directorul Marius Creţeanu.

La premierea desfăşurată în sala de gimnastică a clubului reşiţean a fost prezent şi inspectorul şcolar general adjunct Robert Nosal, care i-a felicitat pe tinerii sportivi pentru rezultatele foarte bune obţinute într-un sezon complicat.

Anul 2020 a fost unul excelent pentru înotătorul Denis Popescu, care a avut evoluţii şi rezultate remarcabile la Campionatele Naţionale din toamnă. Denis  se declară mulţumit de rezultatele de anul acesta, dar spune că vrea mai mult în 2021.

Alături de sportivi, au fost premiaţi şi antrenorii care şi-au îndrumat elevii pe calea performanţei. Au muncit pentru medalii, împreună cu sportivii, profesorii Nadia Câmpan, Robert Bălan, Alexandru Avram, Ioan Balint, Luminiţa Laţcu, Dana Târba, Florin Dinţă, Adrian Dacica, Ştefan Nagy şi Octavian Bârsanu.

De același autor

Related Articles