[FOTO-AUDIO] Aur şi bronz pentru Cristian Roiban! Atletul reşiţean a stabilit şi un nou record personal la Naţionalele de pe Cluj Arena

Atletul reşiţean Cristian Roiban şi-a reconfirmat calităţile în cadrul Campionatelor Naţionale de seniori şi tineret desfăşurate pe Cluj Arena. Talentatul sprinter legitimat la CS Universitatea Reşiţa a cucerit un titlu de campion al ţării şi o medalie de bronz la 100 de metri plat. Îmbucurător e şi faptul că Roiban a reuşit să stabilească un nou record personal pe această distanţă, spune antrenorul său, Octavian Bârsanu.

“Sportivul Cristian Roiban a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, adjudecându-şi medalia de aur în proba de 100 m plat la categoria tineret, iar la seniori s-a situat pe locul trei, obţinând medalia de bronz. Timpul realizat a fost unul foarte bun, de 10 secunde şi 61 de sutimi, un nou record personal pentru tânărul sportiv. Vreau să le mulţumesc pentru sprijin colegilor de la secţia de atletism şi nu în ultimul rând directorului CSU Reşiţa, Octavian Măzăran, pentru condiţiile de pregătire pe care ni le-a pus la dispoziţie”, a declarat profesorul Octavian Bârsanu, antrenorul lui Cristi Roiban.

În cadrul aceleiaşi reuniuni sportive, Cătălin Atănăsoaei, un alt reprezentant al clubului Universitatea Reşiţa, a cucerit o medalie de bronz la 3000 de metri obstacole. Pentru vitezistul Cristian Roiban urmează acum competiţiile internaţionale: Balcaniada de seniori şi Campionatul European pe echipe, unde va face parte probabil din ştafeta de 4×100 m a României.

De același autor

Related Articles