[FOTO-AUDIO] Atleţii de la CSU Reşiţa, de cinci ori pe podiumul Naţionalelor de sală! Aur şi argint pentru Daria Grigoroiu

După aurul cucerit la Balcaniada Under 20, sprintera reşiţeană Daria Grigoroiu a fost la înălţime şi în cadrul Campionatelor Naţionale de iarnă pentru seniori şi tineret.

În sala “Ioan Soter” din capitală, sportiva legitimată la CS Universitatea Reşiţa a cucerit o medalie de aur şi una de argint, ambele în proba de 60 m garduri. În urma acestui rezultat, Daria s-a calificat şi la Campionatele Balcanice de seniori de la Istanbul. Cu detalii, antrenorul Dariei, Ştefan Nagy.

În cadrul Naţionalelor de seniori şi tineret de la Bucureşti, reprezentanţii clubului Universitatea Reşiţa au mai cucerit alte trei medalii. Vitezistul Cristian Roiban a luat argint la tineret şi bronz la seniori în proba de 60 m plat, iar Cătălin Atănăsoaei a cucerit medalia de argint la 3000 de metri. Sportivii reşiţeni medaliaţi la Naţionale sunt pregătiţi de antrenorii Ştefan Nagy, Octavian Bârsanu, George Ardeleanu si Viorel Popovici.

De același autor

Related Articles