Fotbal, Liga a IV-a: ACS Slatina Timiş e oficial campioana Caraş-Severinului

Bucurie mare la Slatina Timiş, acolo unde echipa de fotbal ACS din localitate a sărbătorit primul titlu judeţean din istoria clubului! Slătinarii erau deja câştigători dinaintea etapei finale, dar echipa a vrut să marcheze succesul cu un spectacol sportiv demn de o campioană. Pe propriul teren, fotbaliştii de la ACS Slatina Timiş i-au învins cu un categoric 14-2 pe vecinii de la Foresta Armeniş.

Nu mai puţin de 10 goluri au fost semnate de Adrian Neagu, care a devenit şi golgheterul competiţiei. La finalul jocului, Viorel Lolea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, a decernat medaliile şi Cupa de campioană.

E cel mai frumos moment din istoria clubului ACS Slatina Timiş, a declarat liderul echipei, Adrian Neagu, care speră ca parcursul formaţiei sale să fie încununat şi de o promovare în Liga a III-a:

“În vara anului trecut nici noi nu ne-am gândit că vom reuși să închegăm o echipă cu care să ne batem la titlu, dar ușor-ușor ne-am adunat. Bineînțeles că am format o familie în primul rând, suntem ca frații în acest grup – și cred că implicarea fiecăruia s-a văzut. Probabil și de aici a venit determinarea și ambiția noastră pentru acest campionat, şi iată că am putut să-l ducem la bun sfârșit.
Meciuri foarte grele, începând cu Ocna de Fier, Moldova Nouă, Dognecea și terminând, bineînțeles, cu meciul împotriva celor de la Magica Balta Caransebeş. Am reuşit ne mobilizăm, deși este foarte greu, pentru că avem anumiți jucători care lucrează în străinătate sau în alte localităţi din zona noastră – la Timișoara, la Caransebeş, la Reșița, și nu au putut să fie prezenți la toate meciurile. Dar, una peste alta, am trecut peste toate greutăţile și am câștigat titlul de campioni județeni. Sper din tot sufletul să nu ne oprim aici, îmi doresc ca această nebunie să nu se termine doar cu titlul de campioni, ci să promovăm în liga a III-a”
, a declarat Adi Neagu.

ACS Slatina Timiş a încheiat campionatul Ligii a IV-a Caraş-Severin cu 67 de puncte, bilanţul echipei fiind de 22 de victorii, un egal şi trei înfrângeri. La barajul de promovare în Liga a III-a, formaţia cărăşeană va înfrunta în dublă manşă campioana Gorjului, CSO Turceni. Pe 17 iunie, ACS Slatina Timiş va juca la Turceni, returul fiind programat în data de 24 iunie.

De același autor

Related Articles