Flavius Stoican, încă un sezon pe banca Reşiţei!

Antrenorul Flavius Stoican şi-a îndeplinit obiectivul cu CSM Reşiţa: cu 34 de puncte, rossonerii şi-au asigurat matematic menţinerea în Liga a II-a, indiferent de rezultatele din cele trei etape care au mai rămas de disputat. Mutarea firească a conducerii din Valea Domanului a fost prelungirea înţelegerii cu tehnicianul de 47 de ani. Decizia a fost anunţată, în premieră, de preşedintele Cristian Bobar, în cadrul unei intervenţii la Metropola TV:

Vă spun în premieră. Flavius Stoican a semnat săptămâna trecută prelungirea contractului cu noi. Urmează să anunţăm oficial. Deci, el îşi prelungeste contractul cu Reşiţa pentru încă un an”, a declarat şeful din Valea Domanului.

CSM Reşiţa îşi propune în sezonul viitor să se implice în lupta pentru play-off – iar Flavius Stoican va avea misIunea de a forma o echipă competitivă, capabilă să atace locurile fruntaşe din eşalonul secund.  Până atunci însă, CSM Reşiţa mai are de jucat două meciuri din playout-ul actualului sezon. Sâmbătă vine în Valea Domanului Ceahlăul Piatra Neamţ – iar în data de 3 mai, rossonerii vor evolua în deplasare la codaşa grupei, CSM Alexandria. Ultima rundă e programată pe 11 mai, când formaţia reşiţeană va sta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles