Final de an cu victorie! Junioarele III ale Liceului Traian Vuia din Reşiţa au învins clar fetele de la LPS Târgu Jiu

Echipa de handbal junioare III a Liceului Traian Vuia din Reşiţa a încheiat frumos anul 2023! În ultimul meci dinaintea pauzei de iarnă, formaţia reşiţeană a obţinut pe teren propriu o victorie clară,  30-17, în faţa fetelor de la LPS Târgu Jiu. A fost doar cel de-al doilea succes din sezonul de toamnă pentru handbalistele de la Vuia, care se află la prima participare în campionat. O victorie importantă pentru moralul fetelor, a declarat antrenoarea reşiţeană Eva Todoruţ.

“A fost un joc frumos, în care fetele noastre au dominat de la început până la sfârșit. Remarc o evoluție ascendentă a fetelor și faptul că lucrurile încep să se lege, într-un final. Cu această ocazie le transmit fetelor că mi-au făcut cel mai frumos cadou de Crăciun. Este un succes de moral și o victorie care cu siguranță a fost meritată și muncită până la ultimul minut. Şi a fost un final de an cu bucurie. Deja intrăm în vacanță, pentru că vom relua foarte curând pregătirile – în ianuarie, imediat după sărbători.”

De remarcat că victoria cu gorjencele a fost obţinută fără golghetera Bianca Belcea – care va fi indisponibilă câteva săptămâni din cauza unei accidentări. Cea mai eficientă jucătoare ofensivă în ultimul meci al anului a fost Ariana Baniţă:

“Partida n-a fost nici grea, nici foarte ușoară. A fost chiar ok, e o diferenţă, faţă de celelalte echipe cu care am jucat până acum. Pentru noi, toamna aceasta competițională a fost  cam grea, mai ales după ce colega noastră Bianca Belcea şi-a fracturat mâna. Ne-a fost un pic cam greu să ne obișnuim fără ea în teren. În acest sezon ne propunem să câștigăm câte mai multe meciuri”, a spus tânăra handbalistă reşiţeană.

La finele anului calendaristic, junioarele III de la Traian Vuia se află pe locul 8 în clasamentul seriei H. Competiţia din grupele geografice se va relua în data de 27 ianuarie cu jocurile etapei a 13-a – rundă în care formaţia reşiţeană va evolua în deplasare la ocupanta locului 3, CSS Sibiu.

Cele mai citite

Related Articles