Etapa județeană a Campionatului Național de minihandbal – fete (2007-2008) va avea loc la Reșița

Echipa feminină  de minihandbal ACS Băile Herculane va participa la etapa județeană a Campionatului Național rezervat jucătoarelor născute în anii 2007 și 2008, care se va desfășura duminică, 18 februarie, la Reșița și la care vor mai participa echipele similare din Reșița și Bocșa. 

Micuțele handbaliste vor participa pentru prima dată la o competiție oficială de asemenea anvergură, prilej pentru acestea de a se acomoda cu atmosfera competițională, ne-a declarat antrenorul echipei – prof. Toma Drăgoiu : “Fiind prima prezență a lor la această categorie de vârstă, pe noi ne interesează mai mult participarea! Noi ne pregătim de câteva luni, am format această grupă și sperăm ca anul viitor să avem și rezultate!”

Toate cele trei echipe participante la etapa județeană se vor califica la etapa regională a competiției, la care vor fi prezente primele patru echipe calificate la etapele județene din vestul țării!

Înaintea acestei etape, fetele de pe Valea Cernei vor întâlni joi, 15 februarie, echipa CSS Drobeta Turnu Severin într-un joc amical care va avea loc pe terenul propriu.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles