Echipa masculină de handbal a Reșiței are antrenor

370

Antrenorul echipei nou înființate CSM Școlar Reșița este fostul handbalist de performanță al Reșiței, Marcel Vulpe. Acesta va fi ajutat, în calitate de secund, de Sebastian Pârvan.

Noul antrenor a vorbit despre planurile sale la formația de handbal nou formată:

”Prima dată am fost luat pe nepregătite de propunerea d-lui viceprimar Adrian Dacica, dar am acceptat în final să repunem pe picioare handbalul reșițean. Condiția este să folosim numai jucători din Reșița, momentat, deoarece avem destui copii buni, care sunt de la juniori I. Obiectivul este anul acesta destul de simplu: să omogenizăm o echipă și să putem să accedem mai sus de anul viitor, astfel încât după 2-3 ani să ajungem și în Liga Națională. Este o ambiție a primarului și viceprimarului să reînființăm acest sport, ce a dispărut de un timp din Reșița. Fiind la început, încercăm să omogenizăm juniorii cu cei care au mai evoluat în eșaloane superioare. Suntem la un potențial de 50 %, dar încet, încet punem pe picioare acest proiect”.

Echipa de handbal divizionară A, CSM Școlar Reșița se antrenează în fiecare seară în Sala Polivalentă din oraș. Va avea primele meciuri amicale la finalul lunii la Reșița cu formația sârbă din Kikinda.

Cristina Corocan