E oficial: Flavius Stoican a semnat cu CSM Reşiţa!

Mutarea care nu mai era un secret pentru nimeni încă de sâmbătă – când Flavius Stoican a fost prezent la meciul rossonerilor cu Dumbrăviţa – s-a concretizat! După discuţiile purtate cu responsabilii grupării reşiţene, tehnicianul de 46 de ani a semnat cu CSM Reşiţa. Flavius Stoican revine în Valea Domanului, la echipa rossoneră pe care a mai antrenat-o în sezonul 2010-2011. Pe atunci, CSM Reşiţa se numea CSM Şcolar Reşiţa şi era condusă tot de Cristian Bobar. Colaborarea se reia acum, iar Stoican vine pe banca tehnică a Reşiţei în locul lui Călin Cheregi, care s-a despărţit săptămâna trecută de rossoneri. Misiunea sa va fi aceea de a menţine formaţia reşiţeană în cel de-al doilea eşalon valoric al fotbalului românesc. Acordul a fost confirmat pe pagina de facebook a clubului CSM Reşiţa:

“Noul antrenor al rossonerilor a debutat pe banca tehnică a formației Minerul Valea Copcii. A doua echipă pe care antrenat-o a fost chiar CSM Școlar Reșița, care activa în Liga 3 (sezonul 2010 – 2011). Ulterior, Flavius Stoican a antrenat Dinamo 2, Chindia Târgoviște, Dinamo, CS Mioveni, Dinamo 2, Dinamo, FC Voluntari, Zimbrul Chișinău, Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iași, Petrolul Ploiești, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, FC U Craiova, Dinamo, CS Mioveni și FC Botoșani (la finalul sezonului 2022 – 2023 reușind să mențină echipa botoșeneană în Superligă). Mult succes!”, este mesajul transmis de CSM Reşiţa.


Totodată, clubul din Valea Domanului a anunţat că grupa de juniori U10 (2014) de la CSM Reşiţa a fost preluată de tehnicianul Cristian Chitucea, conducătorul grupării Lupii Argintii.

De același autor

Related Articles