Succes cărăşean la Campionatul Balcanic de Culturism şi Fitness. În cadrul competiţiei balcanice desfăşurate la Drobeta Turnu Severin, sportivul caransebeşean Dorian Armaş şi-a adjudecat medalia de argint şi titlul de vicecampion balcanic la Masters  Bodybuilding Classic, +40 de ani. Sportivul care se pregăteşte la Cobra Gym a ţinut să-i mulţumească în mod special antrenorului Adrian Chelba:

“Persoana căreia îi datorez totul pe plan sportiv , antrenorul și prietenul meu Adrian Chelba, cel care mi-a fost alături in ultimii trei ani și m-a făcut să depășesc multe bariere la care nu credeam ca pot ajunge . Mulțumesc, Coach, pentru tot sprijinul acordat! Vicecampion balcanic , un titlu care cântărește pentru mine mai mult decât orice am obţinut până acum ! Drumul continuă , şi pentru cei ce cred în mine şi îmi sunt alături, le promit că nu îi voi dezamăgi”, a spus proaspătul medaliat cu argint balcanic.

La rândul său, Adrian Chelba a vorbit la superlativ despre performanţele sportivului caransebeşean. În spatele rezultatelor stau luni de muncă asiduă, a spus omul care s-a aflat alături de Dorian Armaş în perioada precompetiţională.

„Eu vorbesc doar în calitate de antrenor; munca şi sacrificiile sunt depuse de el, ca atlet, şi nu doar în anul acesta, ci şi anul trecut, când a fost campion balcanic. Acum a luat locul doi, ceea ce înseamnă de asemenea o mare performanţă. Ca antrenor, i-am fost doar un ghid, l-am sfătuit şi l-am susţinut. Este foarte multă muncă, dacă luăm în calcul şi faptul că el nu practică de foarte mult timp acest sport la nivel competiţional. Pregătirea pentru un concurs, indiferent dacă este vorba despre Europene, Balcaniadă sau un campionat naţional, începe cam cu 12-16 săptămâni înainte.  O perioadă de muncă titanică şi de sacrificii, cu un regim draconic. Prezenţa scenică, adică pozarea, reprezintă un alt tip de antrenament. Lumea crede probabil că e vorba despre un simplu dans, dar acelea sunt mişcări exacte, antrenate. (…) Sistemul de pregătire este unul piramidal, cu modificări de la o săptămână la alta. În ultimele 2-4 săptămâni, lucrurile devin un infern, din cauză că întregul corp este slăbit; fizicul şi psihicul sunt pe punctul să cedeze. (…) Eu sunt din Timişoara, iar Dorian Armaş reprezintă Caransebeşul. Nu am date clare despre culturismul din Caransebeş, dar pot spune că realizările lui din ultimii doi ani de zile reprezintă extrem de mult. Personal, nu ştiu pe nimeni din Caransebeş care să aibă rezultatele lui”, a declarat Adrian Chelba.

Cu prilejul evenimentului sportiv  de la Drobeta Turnu Severin au avut loc aici şi alegeri la Federaţia Română de Culturism şi Fitness. În cadrul întâlnirii de lucru desfăşurate sub directa coordonare a președintelui IFBB, Rafael Santonja, Gabriel Toncean a fost reconfirmat pentru un nou mandat în fruntea federaţiei.

De asemenea, în cadrul Congresului Anual al Federației Balcanice de Culturism și Fitness, care s-a desfășurat tot la Drobeta Turnu Severin, au avut loc alegerile Comitetului de Conducere al Federației Balcanice pentru următorii patru ani. Tanita Groza-Zetea a fost aleasă în funcția de secretar general al Federației Balcanice de Culturism și Fitness, iar Ovidiu Mezdrea a fost reconfirmat ca președinte al Comisiei de Arbitri.